Eksamen avlyst

Det er regjeringen som bestemmer om eksamen blir avlyst eller ikke. Helt fra starten i 1868 har høgskolen vært en pådriver for kunnskapsbasert sykepleie der omsorgen for vår neste har vært i sentrum.


Kvinne 47 Grat Over Gammel Bil Les Den Sterke Historien Kvinne

Da vil neste kull også begynne å argumentere for at eksamen skal bli avlyst for dem.

. Det vil vare i mange år før det normaliserer seg til det som det var før studieåret 2020. Hvorfor er ikke eksamen avlyst ennå. Eksamen bør avlyses Også i fjor og året før ble alle skriftlige og muntlige eksamener på videregående skole og 10.

Heile kull står no utan praktisk erfaring med eksamen. Da han gikk ut av VGS i 2019 var han mer enn klar for et. Mange elever mener eksamen i år også bør bli avlyst og viser til hjemmeskole koronakarantene og ulike tiltaksnivå som flere elever mener har ført til ufullstendig skolegang.

Å avlyse begge disse med et pennestrøk i februar er en stor feil. Elias Eide er blant dem. Vis mer Krever ekstra tiltak.

Dette har derfor vært en krevende vurdering å gjøre sier direktør Hege Nilssen i Utdanningsdirektoratet i en pressemelding. Selv om det er mange argumenter for å avlyse eksamen er det også argumenter for å gjennomføre. Vurderingen om eksamen eller ei i vår har vært krevende uttaler direktør Hege Nilssen i Utdanningsdirektoratet.

Dette er også sistesjansen for dem med lavest kompetansenivå til å få ståkarakter. Og hvis eksamen skal gjennomføres neste år om det ikke blir gjennomført i år vil det bli rekordhøye snitt for høyere utdanning da også. Klasse avlyst på grunn av koronapandemien.

I den situasjonen vi befinner oss i nå mener jeg det vil være umoralsk urettferdig og uetisk å forvente at elever som under hele sin videregående utdanning har fått sin undervisning preget av denne situasjonen skal måtte gjennomføre eksamen i år. Eksamen er òg ei viktig førebuing til kva som møter elevane i vidare studiar. Elevenes bønn til kunnskapsministeren.

Denne uken fikk elevene i videregående skole støtte for sitt krav om avlyst eksamen fra UtdanningsdirektoratetMen om vi igjen slår fast at de har fått for dårlig faglig tilbud gjennom pandemien må det settes inn ekstra tiltak. Jeg håper kunnskapsminister Tonje Brenna Ap ser vekk fra hylekoret som krever eksamen avlyst og at hun heller gir elevene den muligheten eksamen er til å vise kompetanse. 2 days ago Elevorganisasjonen.

Eksamen vert avlyst for tredje skuleår på rad. Det er skadeleg for elevane som mister sin einaste eksterne vurderinga av skulearbeidet deira. Eksamen er blitt avlyst de to siste årene med pandemien som begrunnelse.

Både i 2020 og i fjor ble alle skriftlige og muntlige eksamener på disse trinnene avlyst på grunn av koronapandemien. Lovisenberg diakonale høgskole LDH var den første skolen i Norge som kunne tilby en egen sykepleierutdanning. Elias Eide er blant dem.

Men det er også en annen gruppe kommende studenter som taper dersom eksamen blir avlyst. Kunnskapsministeren sier det er viktig å få et godt beslutningsgrunnlag. Avlys eksamen Ulike rammer for opplæring.

Tore Kristiansen VG.


Pin Pa Blogg

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel